Disclaimer

De website ”www.autotron.nl” ten behoeve van Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Autotron Rosmalen Exploitatie B.V..

De inhoud van de Website en andere uitingen van Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.
Wanneer Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. en/of aan Autotron Rosmalen Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Autotron Rosmalen Exploitatie B.V.
Adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
E-mail: persoonsgegevens@autotron.nl
Telefoon: 073-5282200


Nieuwsbrief


banner

banner