16 December 2014

Aircooled Winterfest bij Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen

Rosmalen, dinsdag 16 december 2014Aircooled Winterfest is de nieuwe naam van het Kever Winter Festijn. In het weekend van 3 en 4 januari 2015 vindt de 23e editie van dit evenement plaats bij Autotron Rosmalen.

Als vanouds is het hele complex gevuld met luchtgekoelde VW Kevers, Porsches, VW Bussen (zoals de bekende T1 bus) en nog veel meer bijzondere voertuigen. Natuurlijk nemen ook standhouders en clubs weer hun plekje in.

Nieuwe organisator
402 Automotive Is de nieuwe organisator van het evenement. Met de nieuwe naam wordt het belang van een internationale uitbreiding van het evenement, dat door de voorgangers is ingezet bij de editie van 2014, benadrukt.

Bijzondere modellen
Nieuw tijdens het evenement is de presentatie van diverse bijzondere en exclusieve VW modellen. In het Eventron kan vrijwel de gehele dag genoten worden van een mooie show, gepresenteerd door Kever-kenner Leo Eras.

Vele VW's
Veel vaste bezoekers hebben de gewoonte om met hun Kever, VW-bus of Porsche naar de beurs af te reizen, ook al is het dan hartje winter. Op de showpaddocks rondom het Expodome van Autotron staan gegarandeerd weer vele VW’s.

Show & Shine Contest
Tijdens de beurs zal een deskundige jury de aanwezige auto’s onderwerpen aan een kritische blik en bepalen welke auto’s winnaar worden in hun klasse. Op beide dagen is er een ‘Best of Show’ voor de auto’s van bezoekers op de showpaddocks. Op zondag wordt bekend gemaakt welke auto’s op de beursvloer in aanmerking komen voor de ‘Best of Show Top 3’.

Muziek en loterij
DJ Geert Bergers zal het Aircooled Winterfest met zijn meegebrachte vinyl platen laten swingen. Verzoekjes of je eigen vinyl mee? Alles is mogelijk, Geert draait ook jouw platen. Traditiegetrouw wordt er op omstreeks 15.00 uur een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie naar de website van Aircooled Winterfest en
bestel nu alvast je tickets!


Nieuwsbrief


banner

banner