23 September 2014

Autosalon Noord-Brabant trapt gaspedaal stevig in

Autotron Rosmalen

Rosmalen, dinsdag 23 september - Een nieuw evenement moet je in één keer goed neerzetten. Met die gedachte in het achterhoofd trekt de organisatie van Autosalon Noord-Brabant alle registers open. Van 30 oktober tot en met 2 november 2014 kunnen bezoekers rekenen op een onvergetelijke belevenis bij Autotron Rosmalen.

Nu de crisis grotendeels achter ons ligt en de economie zich herstelt, achten de dealerbedrijven van Autostad Den Bosch de tijd rijp om een mooi feestje te bouwen. Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november verwelkomen zij autoliefhebbers van alle leeftijden graag in Autotron tijdens de allereerste editie van Autosalon Noord-Brabant.

Nieuwste modellen
De nieuwste modellen van meer dan dertig merken vervullen er een centrale rol, verdeeld over de drie hallen met een gezamenlijke oppervlakte van 9000 vierkante meter. Kijken, vergelijken en van al dat moois genieten in een vrijblijvende sfeer staat voorop, waarbij de exposanten met plezier de nodige informatie verstrekken. Daarnaast is er binnen en buiten nog meer te beleven.

Businessavond/officiële opening
Het evenement begint op donderdag 30 oktober 2014 met een businessavond. Tijdens deze officiële opening zullen leden van businessclubs uit diverse delen uit Noord-Brabant elkaar ontmoeten. Een prominente gast zal het startsein geven! Natuurlijk is de typische Brabantse gastvrijheid troef en biedt deze businessavond, die naar verwachting minstens 900 bezoekers zal trekken, perfecte mogelijkheden om te netwerken. Meld je snel aan voor de businessavond!

Meer informatie
Op vrijdag 31 oktober 2014 gaan de deuren open voor het publiek. Op vrijdag, zaterdag en zondag duurt het evenement van 10.00 tot 17.30 uur. Dagkaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te bestellen op de website.

 


Nieuwsbrief


banner

banner