09 September 2015

Autotron bouwt zelf verder aan RS Fest

Autotron Rosmalen

Rosmalen, woensdag 9 september september 2015 - De derde editie van RS Fest – hét grootste Porsche-evenement van Nederland - is dit jaar extra speciaal voor Autotron Rosmalen. De vorige twee vorige edities werden samen met RS Magazine gehouden, maar vanaf nu tekent Autotron Oldtimerproducties (bekend van de Oldtimerbeurzen) zelf voor de organisatie. RS Fest vindt plaats op 19 en 20 september.

Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen & Evenementen van Libéma, spreekt van een belangrijk besluit: “Door deze keuze te maken, kunnen we het evenement verder uitbouwen en integreren in onze andere evenementen op het gebied van de automotivebranche. Achterliggende gedachte is ook dat we het voortbestaan van een dergelijk ‘High End auto-evenement’ willen waarborgen. Het succes van RS Fest is mede te danken aan het pionierswerk dat Jan de Boer van RS Magazine heeft verricht. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.”

RS Fest: ’50 jaar Targa’
Het hoofdthema van RS Fest is dit jaar ’50 Jaar Targa’. Van de vroegste ‘soft window’ 911 Targa’s tot de allernieuwste 991 Targa die qua ontwerp weer naadloos aansluit op de klassiekers: allemaal zullen ze op één of andere manier acte de présence geven in Rosmalen.

Meet & greet en tourtocht
Dit jaar is er ook weer genoeg te doen op RS Fest. Zo kunnen bezoekers op zaterdag 19 september kennismaken met de Nederlandse Mr. Porsche: Harm Lagaaij. Lagaaij is de meest invloedrijke Nederlander ooit bij Porsche. Op zondag 20 september wordt er voor het eerst een Porsche tourtocht gereden. Aanvullende informatie is te vinden op de evenementenpagina van RS Fest.

Diversiteit
RS Fest verwelkomt ook in 2015 weer een diversiteit aan deelnemers die in grote getale naar Rosmalen trekken. Op het terras genieten bezoekers van loungemuziek en live demonstraties.

Kortom: er staat op 19 en 20 september weer van alles te gebeuren in Autotron Rosmalen. Voor meer informatie en het laatste nieuws ga je naar www.rsfest.nl en de Facebookpagina van RS Fest.


Nieuwsbrief


banner

banner