13 Augustus 2015

Cadillac van Heineken te zien bij Autotron

Autotron Rosmalen

Rosmalen, donderdag 13 augustus 2015 – De gepantserde Cadillac Fleetwood van biermagnaat Freddy Heineken is in het weekeinde van 22 en 23 augustus te zien bij Autotron Rosmalen. Dan vindt daar dan namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Cadillac van Heineken
De Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken zal zeker de nodige aandacht trekken. De biermagnaat schafte in 1983 een nieuwe Cadillac aan die geheel gepantserd en beveiligd werd: met centimeters dik glas, stalen pinnen in de portieren en zelfs een zuurstoftank om een eventuele gasaanval te doorstaan.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Ook liefhebbers van cabrio’s kunnen hun hart ophalen dankzij de aanwezigheid van enkele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres!

Meer informatie
De beurs is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website van de Oldtimerbeurs.


Nieuwsbrief


banner

banner