03 April 2014

Drie top10-spelers naar Topshelf Open

Autotron Rosmalen

Rosmalen, 3 april 2014 - De 25e Topshelf Open belooft een aantrekkelijke editie te worden. Drie top10-spelers zijn namelijk van de partij. Namelijk tweevoudig winnaar David Ferrer, titelverdedigster Simona Halep en Australian Open finaliste Dominika Cibulkova nemen deel aan het internationale grastennistournooi van Rosmalen. 

De winnares van 2013 Simona Halep voert het deelnemersveld aan bij de dames. De sterk opkomende Roemeense kende verleden jaar een fantastisch seizoen en won maar liefst zes toernooien, waaronder Topshelf Open. Met de vijfde positie op de wereldranglijst is ze de beste Roemeense speelster ooit.

Dominika Cibulkova in topvorm
De nummer 10 van de wereld en finaliste van de Australian Open, Dominika Cibulkova, verkeert in uitstekende vorm en speelt graag in Rosmalen. De Belgische top 25-speelster Kirsten Flipkens kan eveneens prima uit de voeten op gras. Vorig jaar bereikte ze na de finale in Rosmalen tevens de halve finale op Wimbledon.

David Ferrer voor vijfde keer aanwezig
Nummer zes van de wereld David Ferrer won twee maal op het Brabantse gras (2008 en 2012) en bereikte vorig seizoen zijn eerste Grand Slamfinale op Roland Garros. De Spanjaard reist voor de vijfde keer af naar Rosmalen. Ook titelverdediger Nicolas Mahut uit Frankrijk is met zijn aantrekkelijke servicevolleyspel weer van de partij.

Landgenoot Igor Sijsling in actie
Voor Nederland komt in ieder geval Igor Sijsling in actie. Via een wildcard worden nog tenminste twee landgenoten toegelaten tot het hoofdtoernooi.

Meer informatie
Topshelf Open vindt plaats van 15 tot en met 21 juni 2014. Topshelf presenteert een uitgebreid aanbod van sport & lifestyle artikelen in de tijdelijke Topshelf Megastore in Rosmalen. Ter gelegenheid van het jubileum worden bezoekers getrakteerd op zeer interessante aanbiedingen waardoor een bezoek aan het evenement nog aantrekkelijker wordt. Voor meer informatie bezoek de website.  
 


Nieuwsbrief


banner

banner