23 Februari 2015

Internationale Oldtimerbeurs op 2 en 3 mei 2015

Autotron Rosmalen

Rosmalen, maandag 23 februari 2015 - Autotron Rosmalen is in het weekend van 2 en 3 mei weer ‘the place to be’ voor liefhebbers van oldtimers en youngtimers. Tijdens de Internationale Oldtimerbeurs wordt speciale aandacht besteed aan de verkiezing van de ‘Auto van het Jaar, van 1964 tot nu’. Tijdens de tentoonstelling van alle winnende auto’s uit de afgelopen vijftig jaar, krijgen bezoekers een goed beeld van ruim 50 jaar automobiliteit.

Auto van het Jaar
De ‘Auto van het Jaar’-verkiezing is voor fabrikanten een belangrijke prijs. Het predicaat ‘Auto van het Jaar’ staat voor innovatie en durf. Autokopers nemen het advies van de jury graag ter harte. “De tentoonstelling geeft een mooi tijdsbeeld van auto’s van toen en nu. Van opvallende kleuren naar zilvergrijs. Wat toen veilig was, is nu achterhaald. De tentoonstelling herbergt ook een aantal even bijzondere als opvallende auto’s, zoals de Rover P6, de Porsche 928, de NSU RO80, maar ook de Opel Kadett E. Deze laatste was in de jaren ‘80 en ‘90 op elke straathoek te vinden. Kortom: "genoeg te zien voor jong en oud,”vertelt ChrisJan Lammerts van Autotron Rosmalen.

Genieten
Voor liefhebbers van alle soorten oldtimers is er tijdens deze beurs dus veel te genieten. Wie zelf ook de trotse bezitter wil worden van een oldtimer is ook aan het goede adres bij Autotron Rosmalen: tientallen van deze fraaie auto's zijn te koop. Wie op zoek is naar originele onderdelen heeft op de beursvloer volop keuze. Duizenden onderdelen, documentatie, accessoires, miniaturen en gereedschappen en onderhoudsartikelen zijn daar voor een redelijke prijs te koop en het advies krijgt u er meestal gratis bij.

Openingstijden en meer informatie
De Internationale Oldtimerbeurs is een uitje voor het hele gezin. De beurs vindt plaats op 2 en 3 mei 2015 in Autotron Rosmalen en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website van de oldtimerbeurs.


Nieuwsbrief


banner

banner