26 Januari 2015

Libéma stapt in bij Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch

Autotron Rosmalen

Rosmalen, 26 januari 2015De 49e editie van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch wordt dit jaar van 19 tot en met 27 april weer gehouden bij Autotron Rosmalen. Na jarenlang alleen gefaciliteerd te hebben, stapt Libéma nu ook als inhoudelijk samenwerkingspartner in het populaire evenement.

Synergie
Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen & Evenementen van Libéma, spreekt van een belangrijk besluit: “Door onze krachten te bundelen kunnen we er een nog mooier evenement van maken. De synergie die ontstaat door deze intensieve samenwerking en de wisselwerking met alle deelnemers stijgt boven alles uit. Dat gegeven moeten we nog verder benutten. Achterliggende gedachte is dan ook om het voortbestaan van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch tot in lengte van jaren te waarborgen.”

Uitbouwen
“Dat er aan een dergelijk evenement behoefte is in Nederland hebben de succesvolle edities van de afgelopen jaren wel bewezen. Bezoekers komen vanuit heel Nederland, maar ook uit het buitenland naar Rosmalen. We timmeren dus niet alleen nationaal maar ook internationaal aan de weg. Dat succes willen we verder uitbouwen”, aldus Robert van Overdijk namens de directie Autotron/Brabanthallen.

Kunstmuseum
Bijna honderd exposanten uit binnen- en buitenland presenteren in april weer hun collectie tijdens hét evenement voor kunst en antiek. Hedendaagse kunst, moderne kunst, antiek of design: waar de voorkeur van de gemiddelde bezoeker ook naar uit gaat, op de Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch vindt je meubels, schilderijen, iconen, sieraden, uurwerken en gebruiksvoorwerpen van de oudheid tot heden.

Autotron Rosmalen wordt tijdens de Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch ook in 2015 dus weer omgetoverd tot een waar kunstmuseum.

25.000 bezoekers
Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een groots evenement. Als kleine kunst- en antiekbeurs begon het in 1967 met zes antiquairs op het sfeervolle kasteel Bouvigne bij Breda. Inmiddels is het uitgegroeid tot een populair evenement bij Autotron Rosmalen met jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers.


Nieuwsbrief


banner

banner