16 December 2014

Oldtimers blinken weer in de winterzon

Autotron Rosmalen

Rosmalen,dinsdag 16 december 2014 - Oldtimers met twee wielen zijn op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 te bewonderen bij Autotron Rosmalen. Dan vindt namelijk weer de Internationale Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats.

Bij Autotron Rosmalen kan er genoten worden van motoren, bromfietsen en fietsen van weleer én een spectaculaire airbrushshow.

Pracht en praal
Liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen ontmoeten elkaar tijdens de beurs te midden van alle pracht en praal. Daarnaast hebben 35 clubs zich aangemeld om hun mooiste exemplaren te tonen: zij vullen daarmee het hele Eventron.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een klein bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene speciale en lang gezochte onderdeeltje te vinden.

Ook voor wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van de Oldtimerbeurs. De entree bedraagt € 12,50 per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang.


Nieuwsbrief


banner

banner