03 Juni 2016

Oldtimers en klassiekers in het zonnetje bij Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen

Rosmalen, donderdag 2 juni 2016 – Cabrio’s. Die zijn er zeker ook te vinden bij Autotron Rosmalen in het weekend van 27 en 28 augustus 2016. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het buitenterrein en in de beurshal van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. De Ford Taunus M Club presenteert zich met een aantal fraaie modellen uit de zestig en zeventiger jaren.

Groot aanbod aan onderdelen

Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de vele onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres! Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook!

Meer informatie

De beurs is geopend op zaterdag 27 en zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net


Nieuwsbrief


banner

banner