11 September 2014

Op twee wielen terug in de tijd

Autotron Rosmalen

Rosmalen, 11 september 2014 - Het nieuwe jaar goed beginnen? Liefhebbers van oude motoren en (brom)fietsen omcirkelen 10 januari en 11 januari 2015 nu al in hun agenda. Dan vindt bij Autotron Rosmalen namelijk de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De grootste Airbrushshow van Europa maakt het evenement nog specialer.

Airbrushshow
Tijdens de beurs doen bezoekers een stapje terug in de tijd. Autotron Rosmalen staat in het tweede weekend van januari namelijk helemaal vol met allerlei soorten tweewielers. Daarnaast laat een groot aantal internationale kunstenaars zien wat ze in hun mars hebben tijdens de grootste Airbrushshow van Europa.

Tweewielers, stands en onderdelen
Vele motor- en (brom)fietsclubs zullen dit jaar weer aanwezig zijn om hun even mooie als dierbare bezittingen te tonen. Zij showen hun tweewielers maar al te graag aan de bezoekers, maar er worden ook motoren en (brom)fietsen te koop aangeboden. Op de beursvloer zijn daarnaast vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires.

Kinderen gratis
De beurs is op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. 


Nieuwsbrief


banner

banner