03 Maart 2016

Rock Around The Jukebox Open-Air Market op 8 mei 2016 in Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen

Rosmalen, donderdag 3 maart 2016 – Autotron Rosmalen doet op zondag 8 mei 2016 weer een stap terug in de tijd. Liefhebbers van 'The golden fifties, sixties en seventies' kunnen op deze Moederdag hun hart weer ophalen tijdens de Rock Around The Jukebox Open-Air Market.

Jukebox, Rock and Roll en vinyl zijn de belangrijkste ingrediënten in de receptuur van de Rock Around The Jukebox Open-Air Market. Bij de honderden marktkramen wordt alles op het gebied van flipperkasten, grammofoons, radio’s, langspeelplaten en andere memorabilia uit de jaren ’50, ’60 en ’70 aangeboden. En mochten de weergoden het evenement in de steek laten: er is ook een overdekt gedeelte met kramen.

Livemuziek
Vanzelfsprekend wordt ook dit jaar de livemuziek niet vergeten. Vanaf 12.15 staan The Hostmen, Two Wieners Go Camping en Big Caz & the Bobs afwisselend op het podium. Deze bands zorgen ervoor dat de moeders op deze dag extra in het zonnetje worden gezet.

Meer informatie
Rock Around The Jukebox Open-Air Market is op zondag 8 mei 2016 geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Autotron Rosmalen. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op www.jukeboxfanaat.nl of www.oldtimerbeurs.net.


Nieuwsbrief


banner

banner