09 Juni 2015

Speciale jubileumeditie van Arts & Antiques Fair

Autotron Rosmalen

Rosmalen, 9 juni 2015 De 50e editie van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch (AFSH) vindt volgend jaar van 2 tot en met 10 april plaats bij Autotron Rosmalen. Het evenement staat dan in het teken van het gouden jubileum en ook is er aandacht voor de 500e sterfdag van Jheronimus Bosch.

Dit jaar vond de AFSH van 19 tot en met 26 april plaats bij Autotron Rosmalen. Vele gerenommeerde exposanten uit binnen- en buitenland presenteerden er hun collectie tijdens dit bijzondere evenement voor kunst en antiek.

Topshelf/Libéma
Het nieuws dat er voor de jubileumeditie in 2016 is gekozen voor de periode van 2 tot en met 10 april werd door ArtFair-directeur Robert van Overdijk (Autotron / 1931 / Brabanthallen) bekendgemaakt tijdens een presentatie voor standhouders van de Art & Antiques Fair in een VIP-lounge van de Topshelf Open. Dit internationale tennistoernooi op gras wordt momenteel gehouden bij Autotron Rosmalen. Zowel de Topshelf Open als AFSH zijn producties van Libéma.

Interactief
Tijdens de AFSH-editie van 2015 werd op even interactieve als dynamische wijze al de verbinding gemaakt met het leven van de historische kunstschilder Jheronimus Bosch. Gedurende de toch al speciale jubileumeditie van 2016, het jaar van zijn 500e sterfdag, wordt daarop voortgeborduurd.

Ga voor meer informatie en ontwikkelingen rond de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2016 naar de website.


Nieuwsbrief


banner

banner