30 April 2014

Zomer editie Internationale Oldtimerbeurs bij Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen

Rosmalen, woensdag 30 april 2014 - In het weekend van 16 en 17 augustus 2014 blinken de oldtimers, met twee en vier wielen, weer bij Autotron Rosmalen. Dan vindt namelijk de zomer editie van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen plaats. Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan er genoten worden van auto's, motoren en bromfietsen van weleer.

Liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen komen elkaar hier tegen tussen alle pracht en praal. Daarnaast hebben diverse Clubs zich aangemeld om hun mooiste exemplaren te tonen.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor de restaurateur van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan een van de vele kramen een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een klein bedrag te koop zijn, is misschien wel dat speciale onderdeeltje te vinden. Ook voor wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Meer informatie
De beurs is geopend op zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon en kinderen tot 15 jaar zijn, onder begeleiding van een volwassene, gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.


Nieuwsbrief


banner

banner